Ga naar de inhoud

ONTWERP OMGEVINGSVISIE GEMEENTE TEYLINGEN TER INZAGE

Publicatiedatum:
woensdag 12 juni 2024
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
ander besluit van algemene strekking



ONTWERP OMGEVINGSVISIE GEMEENTE TEYLINGEN TER INZAGE

Burgemeester en wethouders van gemeente Teylingen maken in overeenstemming met artikel 16.26 en afdeling 3.1 van de Omgevingswet (Ow) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de omgevingsvisie gemeente Teylingen met ondertitel “Een florerende toekomst voor Teylingen” voor een ieder in ontwerp ter inzage ligt.

 

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvisie gemeente Teylingen ligt vanaf donderdag 13 juni tot en met woensdag 24 juli 2024 ter inzage.

 

RECTIFICATIE

 

EERDER HEBBEN WIJ GEMELD DAT DE OMGEVINGSVISIE REEDS TER INZAGE ZOU LIGGEN VANAF DONDERDAG 6 JUNI TOT EN MET WOENSDAG 17 JUNI. DE NU VOORLIGGENDE PUBLICATIE VERVANGT DE EERDER GEMAAKTE PUBLICATIE. DE JUISTE DATUM VAN TERINZAGELEGGING IS VAN DONDERDAG 13 JUNI TOT EN MET WOENSDAG 24 JULI 2024.

 

Inzien

U kunt een fysiek exemplaar van de ontwerp omgevingsvisie inzien aan de balie van het Gemeentekantoor Teylingen, Wilhelminalaan 25, 2171CS te Sassenheim. U kunt de ontwerp omgevingsvisie ook digitaal raadplegen. De digitale versie van de ontwerp omgevingsvisie kunt u vinden op https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/document?documentID=/akn/nl/act/gm1525/2024/omgevingsvisie. De naamgeving van het document is ‘omgevingsvisie gemeente Teylingen’. De omgevingsvisie is ook te raadplegen op https://officielebekendmakingen.nl/gmb-2024-236567.html.

Tevens is de ontwerp omgevingsvisie als pdf-bestand te raadplegen via de gemeentelijke website: https://www.teylingen.nl/omgevingsvisie.  

 

Zienswijzen

Binnen de termijn dat de omgevingsvisie in ontwerp ter inzage ligt kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215ZJ te Voorhout. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via het mailadres gemeente@teylingen.nl. Vermeld bij het indien van uw zienswijze altijd het zaaknummer Z-24-372073.

 

Informatie

 

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Jan Zandstra of Dirk Schaap van domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

 

Ga naar het begin