Ga naar de inhoud

Nomineren voor een Jeugdlintje 

11 oktober

Het Jeugdlintje is bedoeld om jongeren te bedanken voor hun vrijwillige inzet

Vanaf woensdag 9 oktober is het mogelijk om jongeren of een groep jongeren, tussen de 12 en 25 jaar, uit Teylingen te nomineren voor een Jeugdlintje. Komende nieuwjaarsreceptie reikt burgemeester Carla Breuer voor het eerst de jeugdlintjes uit aan de jongeren die iets bijzonders hebben gedaan voor de samenleving van Sassenheim, Warmond of Voorhout.
 

Jongeren in het zonnetje

Het Jeugdlintje is bedoeld om jongeren te bedanken voor hun vrijwillige inzet. Het lintje is ook bedoeld als aanmoediging voor henzelf en anderen om door te gaan met het goede werk. Jongeren zijn de vrijwilligers van de toekomst. Burgemeester Carla Breuer: “Ieder jaar worden in Teylingen Koninklijke onderscheidingen (lintjes) uitgereikt aan volwassen inwoners die langdurig iets bijzonders hebben gedaan voor onze samenleving. Jonge inwoners krijgen daarom nooit zo'n lintje, terwijl ze natuurlijk wel bijzondere dingen doen. Door het uitreiken van de jeugdlintjes willen wij jongeren, die iets moois hebben gedaan voor Teylingen, op een podium zetten en stimuleren om hiermee door te gaan. Jongeren zijn onze toekomst.”


Iemand aanmelden?

Kent u een jongere of groep jongeren, wonend in Teylingen, tussen de 12 en 25 jaar, die een extra compliment verdient? Meld deze kanjer(s) dan aan voor een Jeugdlintje, voor 1 december 2024. Dit kan door het formulier in te vullen op de webpagina van Teylingen

Heeft u een jonge inwoner of groep jonge inwoners genomineerd? Zorg dan dat het een verrassing blijft voor de genomineerde(n). Dat maakt de uitreiking extra leuk. 

Het college van burgemeester en wethouders beoordeelt de inzendingen nog in december 2024. De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari 2025.

Ga naar het begin